Recht op veiligheid!

Op 13 oktober hield Vlaams Belang Denderleeuw een betoging tegen het (vreemdelingen)geweld in onze gemeente. De optocht met meer dan 300 betogers vertrok op het stationsplein en eindigde aan het gemeentehuis.

Het Vlaams Belang wou hiermee een krachtig signaal geven na een aantal incidenten de voorbije maanden. In tegenstelling tot de andere partijen noemen we de zaken wél bij naam. Bijna altijd gaat het om vreemdelingengeweld. Bij de incidenten  in oktober waren opnieuw Afrikanen betrokken.

Socialistische burgemeester Jo Fonck werd over de incidenten geïnterviewd op de regionale televisie. In het interview verklaarde hij dat er géén structureel probleem is met Afrikanen in Denderleeuw. CD&V-schepen Jan De Nul verklaarde net hetzelfde enkele maanden geleden op TV OOST. Dit naar aanleiding van een gefilmde arrestatie van een Afrikaan. Hij verklaarde toen: “Er zijn echt geen extreme tussenkomsten in functie van zwart-Afrikaanse problematiek die zich zou stellen. Integendeel zelfs, eigenlijk is de toestand de voorbije jaren zelfs merkelijk verbeterd.”

Het sp.a-CD&V-gemeentebestuur blijft m.a.w. zijn kop in het zand steken. Ze willen blijkbaar de problematiek niet inzien en blijven de situatie onderschatten.

Het gemeentebestuur maakte enkele weken geleden trouwens bekend welke maatregelen ze zullen nemen. Er komt een lokaal voor Afrikaanse jongeren zodat ze op die manier van straat worden gehouden. Hoe naïef kan men zijn om te denken dat men daarmee de problemen aan het station oplost. Dit is dezelfde pamperpolitiek zoals de voorbije 25 jaar in Molenbeek.

Onze gemeente kende de voorbije jaren een ware migratie-invasie met alle gevolgen van dien. Hoe multicultureler onze gemeente wordt, hoe meer incidenten er zijn. Het is nog slechts een kwestie van tijd vooraleer er hier een eerste dodelijk slachtoffer zal vallen.

Zijn alle vreemdelingen die hier wonen criminelen, aanranders, vechtersbazen, enz.? Nee, natuurlijk niet. Er zijn ook heel wat brave mensen bij, die werken, en die wel moeite doen om zich aan te passen. Maar als we kijken naar alle ernstige feiten die in Denderleeuw gebeurd zijn dan waren er in bijna alle gevallen vreemdelingen bij betrokken. Het heeft dan ook geen enkele zin om dat te ontkennen of te minimaliseren. Het is en blijft de waarheid. En de waarheid moet gezegd worden!

De huidige immigratie-invasie in ons land zorgt voor meer criminaliteit, meer armoede en meer werkloosheid en kost de Vlaming handenvol geld. Onze wereldvreemde politici zorgen ervoor dat we bezig zijn met onszelf te vernietigen. Heel wat vreemdelingen weigeren om zich aan te passen. Zij wensen geen Vlaming onder de Vlamingen te worden. Dat zien we ook hier in Denderleeuw. In de supermarkten bijvoorbeeld hoor je vreemdelingen enkel Frans of één of andere onbegrijpelijke taal praten. Je ziet hen enkel op multiculturele activiteiten. Activiteiten die trouwens door  de belastingbetaler gefinancierd worden zonder daar vragende partij voor te zijn. Er wordt geld uit onze zakken geklopt om onze eigen identiteit en veiligheid op te geven. Hoe cynisch kan een bestuur eigenlijk omgaan met zijn eigen burgers?  De burger heeft recht op veiligheid. En daar slaagt men momenteel overduidelijk niet in!

  ddl2  foto1 betoging foto3

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...